HTML

A repülés élmény!

Ebben a blogban a www.siraly.eu repülésszervező portál pilótáinak, vezetőinek bejegyzéseit, véleményeit, élményeit olvashatod a kisgépes repülésről. Ha van véleményed, élményed, kérdésed: Szólj hozzá!

2008.04.11. 17:45 Pilóta

Éjszakai repülés

    Bár Antoine de Saint-Exupéry kisregénye már halhatatlanná emelte ezt a fogalmat, és ma már élményrepülő programjaink között is szerepel ilyen átélhető éjszakai repülés, ebben a bejegyzésben, kivételesen átvitt értelemben írom. (meg nem is ...)

    A repülés, a repülőgép vezetés már megszokott élmény és látvány számomra. Egy este, mégis olyan éjszakai repülésre indultam, amilyet még nem volt szerencsém átélni. Egy élő adásban sugárzott stúdió beszélgetés résztvevője lehettem, amiben a csodáról, a repülésről beszélhettem az éter hullámainak segítségével. Amikor beültettek a mikrofon elé, és elkezdődött az élő adás ... nos, az legalább akkora izgalom volt, mint életem első önálló repülése. Szinte beszélni is elfelejt az ember amikor a piros lámpa kigyullad és a mikrofon megbabonázza.

Alább egy élménydús stúdióbeszélgetés az élményrepülésről, és egy új trendről.  

 

 

+ egy kis ízelítő vagy kedvcsináló képekben is :-)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://pilota.blog.hu/api/trackback/id/tr57421550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása