HTML

A repülés élmény!

Ebben a blogban a www.siraly.eu repülésszervező portál pilótáinak, vezetőinek bejegyzéseit, véleményeit, élményeit olvashatod a kisgépes repülésről. Ha van véleményed, élményed, kérdésed: Szólj hozzá!

2008.06.22. 13:49 Pilóta

Férfias ajándék – A férfinak

Idén mivel fogod meglepni a kedvesedet?

        Idén is lesz születésnapja, névnapja a nagy Ő-nek, és az évfordulótok is megér egy életre szóló kalandot? Amennyiben te is szeretsz igazán, szívből ajándékozni, és keresed az eredeti, az izgalmas meglepetéseket, segíthetünk egy a férfiszíveket igazán megdobogtató meglepetés, vagy ajándék életre hívásában. Méghozzá úgy, hogy Te se maradj ki belőle!
Tárgyak helyett élményeket… előbb vagy utóbb eljön az a pillanat, amikor már nem jut eszedbe több technikai kütyü, vagy informatikai eszköz. Megvan a legújabb mobil, a legszebb karóra, és nyakkendőből is több van már a kelleténél. Talán ebből is fakad az az új trend, miszerint egyre többször ajándékozunk élményeket tárgyak helyett. Ennek a trendnek az egyik leginkább kedvelt és a férfiszíveket is megdobogtató formája a kisgépes élmény és sétarepülés, mint meglepetés.
A kisgépes repülő programoknak legszélesebb palettája található a www.siraly.eu portálon. Több mint 10 féle repülőgéptípuson (cessnáktól a helikopterekig), majd egy tucat különböző izgalmi, adrenalin és ügyességi faktort tartalmazó repülőprogrammal.
Milyen típusú a párod?
Adrenalin vadász, vagy igazi macho: Katonai vadász-kiképző kisrepülőgépen egy műrepülés. Pont úgy, ahogy a légi parádékon láthattátok, csak most nem a földről, hanem a repülőgép belsejében átélve az esetenként +6 -3 G terhelést. Döbbenetes élmény!
Sportos alkat, szabadidejét aktívan tölti: Bármely sétarepülő program, és bármely géptípus alkalmas a meglepésére, amiket kérésre „hullámvasutazással” vagy kisebb terheléses manőverekkel főszerezünk. Igazi háromdimenziós mozgási élmény.
Mindene a kocsija, Imád vezetni, szereti a sebességet: Kifejezetten neki készült a Pilot Training Programunk. Kb. 2 órás elfoglaltság melynek első órájában egy tömörített elméleti „kiképzésen” megismerkedünk a repülőgéppel, annak műszereivel, tulajdonságaival, és, hogy mitől is repül az a „vasdarab”. Ez után, oktató pilóta mellett közel egy órás gyakorlati kiképzés keretében megtanulja a repülőgépet irányítani, azaz alapmanővereket, mint vízszintes repülés, fordulózás, emelkedés, süllyedés, átsás, vagy akár a dugóhúzó manőver kezelése.
RomantikusÉjszakai romantikus repülés a kivilágított város felett. Startolás a festői naplemente díszleteiben, repülés a kivilágított, ékszerdobozként csillogó várossal a lábaitok alatt, majd landolás a „semmi közepén” kivilágított kifutópályán, akár egy kis pezsgőzéssel a fedélzeten. Utánozhatatlan.
Gyorsaság és kényelem: Nincs szükség „időrabló” keresgélésre, hosszadalmas szervezésre. Elegendő lehet, akár 2-3 nappal az ünnepnap, azaz a tervezett repülés előtt elkezdeni a koordinációt. A programok teljes leszervezése bonyolítható az interneten vés e-mailen keresztül, sőt átutalással is fizethetsz kényelmesen a Netbankodon keresztül. Minden információ megtalálható a www.siraly.eu weboldalon, és a siraly@siraly.eu e-mail címen elindítható a szervezés. Persze minél előbb kötöd le a programot, annál biztosabb, hogy a kívánt napon helyet tudunk biztosítani Nektek.
A legjobb az egészben: A közösen megélt élmények mélyítik a kapcsolatotokat, és az ajándék élményrepülések nagy részénél mi sem természetesebb, mint, hogy Te magad is ott lehetsz a fedélzeten. Ez az ajándék nem csak eredeti és egy életre szóló élmény, de egyben közös kaland is! Csak rajtad múlik.

Extra meglepetés csak a PilotaBlog olvasóinak: Amennyiben a megrendeléskor jelzed, hogy a Blog olvasója vagy, bármilyen programot választasz, mi minden esetben oktató pilótát adunk a repülésetekhez, azaz repülés előtt egy kis ismertetőben részesültök a repülőgépről és utazó magasságon az ajándékozott kicsit átveheti a botkormányt, azaz belekóstolhat, hogy milyen is kézben tartani egy repülőgépet.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://pilota.blog.hu/api/trackback/id/tr19533557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása